Golden Mind IT

Pametna deca na Internetu


Projekat pametna deca na Internetu je osmišljen od strane nekoliko Univerzitetskih profesora iz oblasti informacionih tehnologija. Nosilac projekta je docent Komlen Lalovic , doktor nauka informatike, sa preko 12 godina radnog iskustva u oblasti IT, sa svim mogućim obrazovanjem i programerskim i menadžerskim pozicijama.

Zajedno sa kolegom docentom Ivan Tot-om, doktorom računarskih nauka i profesorom Vojne akademije u Beogradu realizuje projekat Pametna deca na Internetu, namenjem osnovcima, posebno 5. razredu.

Projekat se sastoji od seta predavanja za decu, interaktivnih radionica i video materijala koji kroz edukaciju i igru predstavljaju učenje i prepoznavanje opasnosti na Internetu i uče ih kako da reaguju. Takođe, ništa manje bitan deo je set predavanja namenjen roditeljima kako da se postave u ovim situacijama, da li da zabranjuju Internet i kako da reaguju kada se desi neka loša situacija.

Nedavno su dve škole opštine Rakovica u Beogradu imale tu privilegiju da se kod njih predavanja održe i danas imamo 100-ak bezbednijih i pametnijih mališana u našoj zemlji. Ukoliko želite da se ovo realizuje i kod vas, budite slobodni i konaktirajte nas. Mob. 060/600-32-60 ili posaljite nam email office@GoldenMind.rs

Naš moto je: ONAJ KO MISLI DA JE ZNANJE SKUPO NE ZNA KOLIKO KOŠTA NEZNANJE I NJEGOVE POSLEDICE!

Zato pozovite naš tim virtuoza i vrhunskih profesionalaca u oblasti informacionih tehnologija - GOLDEN MIND tim!


Vaše je samo da pozovete 060/600-32-60


Digitalni marketing

IZRADA SOFTVERSKIH REŠENJA

EDUKACIJA ZAPOSLENIH U IT

ZAŠTITA PODATAKA

Golden Mind u brojkama

Ponosno vam predstavljamo naše klijente iz različitih oblasti!

1 Relizovanih digitalnih kampanja
1 Srećni klijent
1 Realizovanih IT projeakata
1 Provedenih sati radeći u IT